Бесплатни боенки „Авантурите на Јуниор“

Богатата збирка од 6 интерактивни е-книги за поттикнување на когнитивниот развој на децата ја дополнивме со интересни боенки, кои се темелат на приказните и јунаците од едицијата. Следејќи ги своите желби и фантазија, вашето дете ќе ги обои своите омилени јунаци, кои ги запозна во „Авантурите на Јуниор“.

Ако сакате први да дознавате за новите книги и за осовременетите книги од „Авантурите на Јуниор“, напишете ја својата е-пошта и во знак на благодарност ќе добиете боенки во ПДФ-формат.